Varför använda sig av WordPress

6 viktiga anledningar till varför du bör använda WordPress för din webbplats

En av de frågor som vi ofta får frågan är: Varför ska jag använda WordPress? Är inte min gamla webbplats tillräckligt bra? Varför måste jag byta till WordPress från en annan plattform? Om du ställer dessa frågor, då är du på rätt plats. I den här artikeln kommer vi att dela 6 viktiga skäl till varför du bör använda WordPress. Vi kommer också att omfatta alla olika typer av webbplatser som du kan skapa med WordPress samt visa upp populära webbplatser som använder WordPress till en 3d visualiseringsstudio.

En av de vanligaste missuppfattningen om WordPress är att det bara är en blogging plattform. Det är det inte. Medan WordPress började som ett blogg verktyg, har det utvecklats genom åren till en kraftfull webbplatsbyggare och en robust content management system (CMS).

Den bästa delen om WordPress är att det är lätt att använda och tillräckligt flexibelt för att göra olika typer av webbplatser. Det är den främsta anledningen till WordPress har vuxit så mycket i popularitet. Enligt en nyligen undersökning, WordPress befogenheter 32,3% av alla webbplatser på Internet.

På grund av det robusta funktioner, många av de bästa varumärkena använder WordPress för att driva sina webbplatser inklusive Time Magazine, Facebook, The New Yorker, Sony, Disney, Target, The New York Times, och mer. Låt oss ta en titt på varför du bör använda WordPress för att göra din webbplats.

  1. WordPress är gratis som i frihet

WordPress är en fri programvara. Det innebär att du är fri att ladda ner, installera, använda och modifiera den för att matcha dina behov. Du kan använda den för att skapa någon form av webbplats. Om du vill veta mer, se vår artikel om varför är WordPress gratis?.

Medan WordPress-programvaran i sig är gratis, behöver du ett domännamn och webbhotell för att installera det. Ett domännamn är adressen till din webbplats på Internet. Detta är vad användarna skriver i sin webbläsares adressfält för att komma åt din webbplats till exempel 3dteam.se.

Webbhotell är din webbplats hus där alla dina webbplatsfiler lagras. Vi rekommenderar att du använder Bluehost. De är en av de största webbhotell i världen och en officiellt rekommenderas WordPress hosting leverantör. De erbjuder också Wpnybörjare användare en 60% rabatt på hosting och ett gratis domännamn. I grund och botten, du kan komma igång för $2,75 per månad. Behöver du fler webbhotell rekommendationer? Se vårt val av de bästa WordPress hosting providers.

Om du vill att någon erfaren att installera din WordPress webbplats, då våra duktiga medarbetare är glada att hjälpa dig att komma igång. Det bästa är att vi erbjuder en gratis WordPress blogg setup service. Du kan också göra det själv genom att följa vår steg för steg guide om hur du installerar WordPress. Om du stöter på några problem med WordPress, Skriv bara din fråga i Google och lägga till wpnybörjare i slutet av din fråga. Du kommer sannolikt att hitta svaret på vår hemsida.

  1. WordPress är lätt att anpassa med teman och plugins

En stor del av människor som använder WordPress är varken webbdesigners eller programmerare. I själva verket, de flesta människor börjar använda WordPress utan någon tidigare kunskap om att designa webbplatser. För icke-tech savvy folks, är WordPress den perfekta lösningen eftersom det finns tusentals gratis webbplats mallar (teman) som du kan välja mellan. Det finns en perfekt WordPress tema för nästan alla typer av hemsida (oavsett om det är en blogg, företags webbplats, eller en webbutik). WordPress teman är lätta att anpassa eftersom många av dem kommer med sina egna alternativ panel så att du kan ändra färger, ladda upp logotyp, ändra bakgrunden, skapa vackra skjutreglage, och verkligen anpassa den till dina behov utan att skriva någon kod alls.

Du kan också lägga till anpassade funktioner till din WordPress webbplats med hjälp av plugins. WordPress-insticksmoduler är som appar för din webbplats som du kan använda för att lägga till avancerade funktioner som Analytics, kontaktformulär, medlemsområde med mera. Precis som teman, det finns tusentals gratis och Premium plugins tillgängliga för dig att använda. Om du vill veta mer, se vår artikel om vad är WordPress plugins och hur fungerar de.

Bortsett från att lägga till extra funktionalitet kan vissa WordPress-insticksmoduler låta dig förvandla din webbplats till en helt ny plattform. Ta en titt på våra expert val av Essential WordPress plugins för varje webbplats.

  1. WordPress är SEO Friendly

WordPress är skriven med standard efterlevnad av hög kvalitet kod och producerar semantisk Markup. I inte-Geek termen, den här göra Google och annan söka motor älska WordPress. Det är därför WordPress webbplatser tenderar att rankas högre än andra i sökmotorer.

Avsiktligt är WordPress mycket SEO Friendly ur lådan. Du kan också använda WordPress SEO plugins för att ytterligare optimera din webbplats. För komplett steg för steg instruktioner, se vår Ultimate WordPress SEO guide för att korrekt optimera din webbplats.

  1. WordPress är lätt att hantera

WordPress kommer med en bygget-i uppdaterar företagsledning system. Detta gör att du kan uppdatera dina plugins och teman inifrån din WordPress Admin Dashboard. WordPress meddelar dig också när det finns en ny version av WordPress tillgänglig, så du kan uppdatera din webbplats genom att helt enkelt klicka på en knapp.

För att skydda dina data från en olycka eller hacking, kan du enkelt använda en WordPress Backup plugin för att automatiskt skapa säkerhetskopior och lagra dem säkert på en avlägsen plats. Du kan också hantera din WordPress-webbplats på språng med WordPress-mobilappar.

  1. WordPress är tryggt och säkert

WordPress är utvecklat med säkerhet i åtanke, och det anses vara en mycket säker och säker plattform för att köra en webbplats. Men precis som den verkliga världen kan Internet vara en osäker plats. Det finns inkräktare där ute som vill få tag på så många platser som de kunde. För att skydda din WordPress webbplats, det finns några enkla saker som du kan göra för att göra det ännu säkrare. För detaljer, se vår steg-för-steg WordPress Security guide för nybörjare. Vi använder Sucuri på våra webbplatser för att skydda mot vanliga hot som brute force-attacker och skadlig kod.

  1. WordPress kan hantera olika medietyper

WordPress är inte bara begränsat till att skriva text. Den kommer med en bygget-i median belastat upp till handtag profilen, Audio, och video arkivera. WordPress stöttar oEmbed sättet i stånd till websites vilken medel du kanna bädda in ungdom video, Instagram foton, tweets, och SoundCloud Audio vid rättvis stryket den URL i WordPress post redaktör.

Vilka sätt att använda WordPress?

WordPress kan användas på många olika sätt från enkla webbplatser till e-handel marknadsplatser och allt däremellan.

Följande är bara några exempel på olika typer av webbplatser du kan göra med WordPress.

– starta en blogg

– skapa en företags webbplats

– Starta en onlinebutik

– skapa en medlems webbplats

– sälja onlinekurser

Se vår fullständiga lista över 19 olika typer av webbplatser du kan göra med hjälp av WordPress. Vi hoppas att den här artikeln besvarade din fråga om varför du bör använda WordPress. Det bästa sättet att verkligen uppleva kraften i WordPress är genom att använda den. Ge det ett försök, och låt oss veta vad du tycker.

Om du gillade den här artikeln, Vänligen prenumerera på vår YouTube-kanal för WordPress video tutorials. Du kan också hitta oss på Twitter och Facebook.