12 bästa WordPress plugins

12 bästa WordPress plugins (gratis & betalda)

 Med rätt svit av plugins införlivas i din backend, kan du dramatiskt (och omedelbart) förbättra funktionaliteten, estetik och effektivitet på din webbplats både för dig själv och dina tittare. Men med den myriad av alternativ tillgängliga för den genomsnittliga webmaster, utmaningen att hitta de bästa WordPress plugins kan känna alla utom omöjligt.

När allt tar det bara en Janky rad kod eller installation gått snett för att omvandla din tidigare vackra och eleganta webbplats till en rörig röra av meningslösa kod, wonky teman, och trasiga funktionalitet.

Inte oroa dig.

Vi har gjort alla de tunga lyftningarna för dig, installera och granska otaliga plugins för att avgöra en gång för alla vilka som är värda din tid och vilka som inte är det.

Så, utan ytterligare ADO här är vår lista över de 12 WordPress plugins för 2019.

 1. Kontaktformulär 7

Om du behöver en plugin som gör att du kan sömlöst skapa och hantera flera kontaktformulär, använda reCaptcha verifiering, och se till att alla skräppost inlagor filtreras bort med Askimet (mer om dem i en sekund), då Kontaktformulär 7 är den sista WordPress plugin du någonsin behöver.

Denna enkla plugin kan du hoppa över alla de extra kodbeteckningar så att du snabbt kan skapa och publicera vackra kontaktformulär som kommer att få dina användare blåser upp Inkorgen.

Med mer än 5 000 000 aktiva installationer, 1 100 5-stjärniga recensioner, och den låga låga priset på helt gratis, kan vi lova dig att du inte kommer att hitta en bättre kontaktformulär plugin någonstans på Interwebs.

Få Kontaktformulär 7 från WordPress.org

 1. Yoast SEO

När det gäller on-page sökmotoroptimering, kan få plugins lysa ett ljus till effekt och funktionalitet Yoast SEO. Förutsatt att du redan har genomfört grundläggande sökord forskning, Yoast plugin guidar dig steg för steg genom processen att optimera ditt nya innehåll för sökmotorer.

Från tätheten av ditt mål sökord till optimering av din titel och H2 taggar, till grundläggande läsbarhet och metadata, gör Yoast SEO på sidan sökmotoroptimering så lätt en grottman kunde göra det. Du kan ladda ner gratisversionen här eller klicka här för att läsa mer om Yoast Premium plugin.

 1. Akismet anti-spam

Askimet anti-spam är den enda plugin som du behöver för att hålla spammare i schack och bibehålla långsiktig integritet på din webbplats. Insticksprogrammet granskar och filtrerar varje kommentar som delas på din webbplats, vilket ger en statushistorik för var och en så att du kan avgöra vilka kommentarer hittades skräppost av Askimet eller moderatorn.

Du har också möjlighet att visa antalet godkända kommentarer för varje användare, titta på webbadresserna i kommentarstexten och ta bort alla mindre användbara länkar som du kan hitta. Den bästa delen? Askimet är gratis att ladda ner och använda för alla personliga webbplatser och premien version kostnad pennies på dollarn, så att du kan hålla din webbplats vacker och spam-fri oavsett din budget.

Få Akismet från Akismet.com

 1. WooCommerce

För er som valt att ta en något mindre konventionell väg med din e-handel äventyr (alias inte använder Shopify), är WooCommerce allt-i-ett öppen källkod eCommerce plattform för WordPress webmasters. Med en uppsjö av funktioner, tillägg och anpassningar inbyggda i plattformen, gör WooCommerce sälja på din WordPress webbplats enklare än någonsin tidigare.

Från deras överflöd av teman (som alla kommer med obegränsad anpassning), till förmågan att sälja fysiska, digitala och affiliate-produkter, till otaliga verktyg konverteringsoptimering, du kommer att vara hårt pressade att hitta en enda plugin som kan matcha WooCommerce i termer av användbarhet eller pris (bara $12.95/month för deras mest avancerade paket).

 1. TinyMCE avancerad

Om du någonsin velat spåra realtid trafikinformation på din webbplats utan att logga in och navigera till Google Analytics webbplats, då Google Analytics Dashboard för WP är den plugin du har letat efter.

Denna enkla fri-till-använda plugin kan du lägga till, ta bort och ordna knapparna som visas i Visual Editor Toolbar, vilket ger dig möjlighet att konfigurera upp till fyra rader med knappar som inkluderar (men definitivt inte är begränsade till) teckenstorlekar, typsnitt familj, text/bakgrundsfärger, tabeller och mycket mer. Med ett klick på en knapp, låter TinyMCE dig att dramatiskt effektivisera och förenkla din backend WordPress erfarenhet, vilket innebär att du kan fokusera på vad du gör bäst och lämna alla knappen söka bakom dig.

 1. WordFence säkerhet

Med spridningen av cyberattacker och webbplats Hacks i 2018, webbplats säkerhet är viktigare än någonsin tidigare. Erbjuder både gratis och betald version WordFence säkerhet ger dig tillgång till ett överflöd av verktyg inklusive:

 • WordPress Core fil integritet verifiering och reparation.
 • Malware, virus, och bakdörr skanning.
 • En brandvägg som innehåller hastighetsbegränsande, blockerar falska Google crawlers, IP vitlistning och IP-blockering.
 • Real tids trafik som inkluderar Google sökrobotar, RSS-feed läsare och alla andra sökrobotar och bots. (Google Analytics innehåller inte dessa data.)
 • E-postaviseringar om varningar och kritiska problem.
 • Brute Force Hacking skydd.
 • Och en hel del mer.

Om du är orolig för säkerheten och integriteten på din webbplats, WordFence säkerhet gör att du kan vila lätt att veta att din webbplats, ungefär som kunder Allstate, är i goda händer.

Få WordFence säkerhet från WordFence.com

 1. Google XML Sitemaps

Ännu en användbar SEO plugin för WordPress, Google XML Sitemaps hjälper sökmotorer som Google, Bing, och Yahoo! (människor fortfarande använder det, eller hur?) för att bättre indexera din webbplats med en särskild XML sitemap.

Så fort du installerar och aktiverar insticksprogrammet, kommer det automatiskt att skapa en XML sitemap som gör det enkelt för sökmotorn bots att visa, krypa och indexera din webbplats så att du kan njuta av ett uppsving i din ranking och några extra SEO juice för år framöver.

 1. WP Super cache

I 2019, är hastigheten på din webbplats allt. Och med WP Super cache, kan du snabbt och smärtfritt öka webbplatsens baslinje hastighet.

Den här fri och lätt-till-använda plugg genererar statisk HTML arkivera från din dynamisk WordPress tomt menande så pass den webserver vilja använda så pass arkivera i stället för bearbetningen den tyngre (och långsam) PHP manuskripten. Med sin nominella prislapp och enkel konfiguration, WP Super cache är en viktig plugin för alla webmaster vill öka sin webbplats hastighet och njuta av alla de fördelar som kommer med det.

 1. Google Analytics Dashboard för WP av ExactMetrics

Om du någonsin velat spåra realtid trafikinformation på din webbplats utan att logga in och försöker navigera den labyrintiska Google Analytics hemsida, då Google Analytics Dashboard för WP av exakta mått (försök att säga att tre gånger snabbt!) är den plugin du har letat efter.

Denna plugin kan du övervaka inte bara realtid trafik statistik och kanaler förvärv utan också:

 • Sessioner, organiska sökningar, sidvisningar, avvisningsfrekvens Analytics statistik
 • Platser, sidor, refererare, nyckelord, 404 fel Analytics statistik
 • Trafik kanaler, sociala nätverk, trafik medier, sökmotorer Analytics statistik
 • Enhetskategorier, webbläsare, operativsystem, skärmupplösningar, mobilmärken Analytics statistik

Och eftersom det är gratis att använda för både personliga och kommersiella webbplatser, har du inget att förlora genom att klicka på Ladda ner och ge det ett försök.

 1. UpdraftPlus WordPress Backup plugin

Ingenting är mer frustrerande (eller skrämmande) för den genomsnittliga webmaster än utsikterna att förlora allt sitt hårda arbete och innehåll på grund av en felaktig uppdatering eller oavsiktlig kodning Fluke.

Lyckligtvis, med UpdraftPlus WordPress backup, världens högst rankade (2400 + 5-stjärniga recensioner och Counting) schemalagda Backup plugin, kan du sätta dessa rädslor och frustrationer bakom dig. Allt du behöver göra är att klicka på installera och vila enkelt eftersom alla dina data är sömlöst backas upp i molnet.

Få UpdraftPlus från WordPress.org

 1. elementor Page Builder

Om Divi Builder och boldgrid hade en en skapelse som konverterades till en WordPress plugin, skulle elementor Page Builder vara det. Elementor Page Builder är en av de mest effektiva och enkla att använda WordPress Page Builder plugins på marknaden idag. På endast $50/year för en enda webbplats, Elementor är väl värt pengarna och gör att du snabbt och professionellt skapa underbara sidor.

Få Elementor från Elementor.com

 1. Smush bildkomprimering och optimering

Ingenting kommer att mosse ner din webbplats eller sakta dina laddningstider snabbare än överdimensionerade och icke-optimerade bilder.

Lyckligtvis, med Smush bildkomprimering och optimering, kan du komprimera, ändra storlek och optimera alla dina webbplats bilder på mindre än en dag.

Bara klicka här för att lära dig varför Smush bildkomprimering och optimering anses vara den bästa gratis bildkomprimering plugin i WordPress Marketplace.